Background image

Flo Apps Oy:n uusi verkkosivusto avattu

February 24th, 2013

Yrityksemme uusi verkkosivusto näki päivänvalon helmikuun alussa. Sivuston uusi versio on rakennettu WordPress-julkaisujärjestelmän avulla.

Yrityksemme edellinen sivusto oli kesältä 2010. Otimme uuden sivuston rakentamisessa huomioon ne lukuisat opit, joita olemme kuluneiden 2,5 vuoden aikana keränneet. Samoin koko Internet-toimiala on tietysti kehittynyt isoin harppauksin tänä aikana:

  1. Sivusto on responsiivinen ja mukautuu erilaisille päätelaitteille automaattisesti.
  2. Sisältöjä on kevennetty – käyttäjät eivät juurikaan ehdi lukea pitkiä tekstejä ja laajan sivuston ylläpitokin on työlästä.
  3. Sivuston pääpaino on asiakascasejen esittelyssä. Etenkin visualisointikavalkadimme on komea ja haluamme sivustollamme välittää samaa näyttävyyttä.
  4. Caseja voi selata suodattimien avulla – näin sisältöjä voidaan räätälöidä erilaisille kohderyhmille.
  5. Sivusto on nyt enimmäkseen englanninkielinen – saman sisällön ylläpitäminen kahdella kielellä oli tarpeettoman työlästä.

Sivuston ilmeen on suunnitellut Ari Hallami (Mellidesign). Otamme mielellämme vastaan palautetta!

WordPressin valitsimme julkaisualustaksi, koska halusimme saada SilverStripen rinnalle toisen, kevyemmän julkaisujärjestelmän. Kokemukset ovat olleet erittäin positiivisia: etenkin WordPress 3.5:n tiedostojenhallinta on näppärä.

Emme kuitenkaan ole luopumassa SilverStripestä: meillä on paraikaa työn alla useampikin SilverStripe-projekti. Mielestämme SilverStripe on erittäin hyvä vaihtoehto esimerkiksi Drupalille projekteissa, jotka edellyttävät runsaasti räätälöityä ohjelmointityötä.

Tags: , , , ,

One thought on “Flo Apps Oy:n uusi verkkosivusto avattu

  1. Erittäin onnistuneet sivut, etenkin mobiili laitteella ilo selata, fonttikoko optimaalinen. Jätin tarjouspyynnön sivujen uudistamiseksi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Latest comments

Tapio Nurminen on Vuoden 2013 kuntakartta SVG-muodossa

Kartta on vapaasti hyödynnettävissä, mutta lisenssiehdot kannattaa varmistaa Kuntaliitolta.

Arvi Leino on Vuoden 2013 kuntakartta SVG-muodossa

Kartalle on latauslinkki. Onko kartta vapaasti hyödynnettävissä esim. CC By 4.0 käyttöluvalla? ht...