Background image

Parhaita palvelukokemuksia jakamassa

October 13th, 2011

Minulla on ollut viime kuukausina ilo ja kunnia tehdä työtä järjestelmän parissa, jonka nykyisenä toimittajana toimii eräs suuri suomalainen IT-yhtiö, nimitettäköön sitä häveliäisyyssyistä vaikka T:ksi.

“T on palveluyhtiö, joka tarjoaa tietotekniikka-, tuotekehitys- ja konsultointipalveluja.”

9.5.2011 Ensimmäinen palaveri asiakkaan ja T:n konsultin kanssa
13.5. T:n konsultti saa kehitysympäristön projektin käyttöön
9.6. Teen kehitysympäristöön muutoksia. Sovelluksen navigaatio tekee sisäkkäiset listat virheellisesti ja kysyn konsultilta voisiko tätä korjata. Konsultti onkin kesäkuun lomalla.
9.7. Konsultti on palannut lomalta ja vastaa: “Listat tuotetaan JavaScript-funktioilla. Jos niiden kirjoittamassa html-koodissa on virheitä, korjaus olisi meidän heiniä, jos kerrot tarkemmin, mitä on vialla.”
31.7. Annan ohjeet koodin korjaamiseen.
1.8. Konsultti on taas lomalla elokuun 2 ensimmäistä viikkoa, mutta lupaa korjata koodin: “Korjaan javascript -virheen, kiitoksia huomiosta.”
6.9. Kysyn konsultilta, milloin koodin saisi korjattua.
15.9. Konsultti vastaa: “En löytänyt valikon HTML-koodista virhettä, jota fiksata.” Annan tähän sähköpostilla uudelleen ohjeet.

“T on yksi johtavista tietotekniikan palveluyrityksistä Pohjoismaissa sekä globaali markkinajohtaja tietyillä segmenteillä.”

6.9.2011 Pyydän että sovelluksen koodiin lisättäisiin ylimääräinen class, johon CSS voisi tarttua.
15.9. Annan tähän sähköpostitse ohjeet.
19.9. Annan tähän puhelimessa ohjeet.
28.9. Konsultti vastaa: “Voin kyllä antaa containerille uuden classNamen, mutta luullakseni se ei auta asiaa, koska tiedostoa, jossa container sijaitsee, ei missään vaiheessa ladata uudestaan. Näin ollen uusi class ei astu voimaan.” Vastaan hänelle, että jos JavaScript vaihtaa divin classiä, CSS-sääntö alkaa kyllä vaikuttaa siihen.

“Noin 18 000 asiantuntijamme tavoitteena on tehdä T:sta palveluintegraattori, joka on luomassa parhaita palvelukokemuksia tietotekniikan alalla.”

Tilanne torstaina 13.10.2011, kansallisena epäonnistumisen päivänä: eipä ole taas kuulunut konsultista mitään, ja niitä muutoksia, joita konsultilta on viime kuukausien aikana pyydetty, ei ole edelleenkään toteutettu. Kiitti vaan parhaista palvelukokemuksista ja verorahojen haaskaamisesta.

(lainaukset Kauppalehden Tulevaisuuden yritykset -ilmoitusliitteestä)

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Latest comments

Tapio Nurminen on Vuoden 2013 kuntakartta SVG-muodossa

Kartta on vapaasti hyödynnettävissä, mutta lisenssiehdot kannattaa varmistaa Kuntaliitolta.

Arvi Leino on Vuoden 2013 kuntakartta SVG-muodossa

Kartalle on latauslinkki. Onko kartta vapaasti hyödynnettävissä esim. CC By 4.0 käyttöluvalla? ht...